Home > personal, video > Metallica – Through the never 3D

Metallica – Through the never 3D

metallica - maxresdefault

A sosit vremea pentru Metallica. Am avut emoții, nu am crezut că vom ajunge să îi vedem la Cluj. E drept, doar la cinema deocamdată, dar e și asta ceva. Metallica – Through the never e un film ce l-am așteptat și despre care m-am tot interesat pentru că, vedeți voi, mi-a plăcut trailerul, mi s-a părut super extra mega interesant, însă când am căutat informații despre film am văzut că de multă vreme erau stabilite date de lansare în diverse și multe țări doar la noi nu se știa dacă va apărea sau nu. Destul de târziu, la început de septembrie, s-a lămurit situația filmului la noi în țară.

Premiera la noi a fost săptămâna trecută, filmul rulând o săptămână exclusiv la IMAX în București. Începând cu 4 octombrie, adică de weekendul ăsta, va rula la mai multe cinematografe din țară. La Cluj va rula la Cinema City din Iulius Mall. În 3D. Deocamdată în programul cinematografului sunt trecute doar trei reprezentații, vineri, sâmbătă și duminică seara (nimic în timpul săptămânii), dar am înțeles ca ar rula și weekendul viitor. Însă la cât l-am așteptat nu risc să aștept până cellalt weekend 😉

Pe de altă parte, dacă vreți să vedeți Metallica Live in Cluj, deci nu doar la cinema, ci pe ditamai Cluj Arena, implicați-vă pe pagina celor de la MetCluj. Acțiunea lor a pornit de la un caz similar, și anume un grup de facebook al fanilor care doreau un concert Metallica într-un oraș din Noua Zeelandă; s-au strâns destul de mulți în acel grup și managementul formației a hotărât ca turneul să poposească și în orașul acela. Poate reușim și la Cluj, ar fi ceva. Deci vedeți cum e cu MetCluj -> Metallica Live in Cluj.

Rock On!

Categories: personal, video Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.