Home > muzica, personal, video > Muzică de septembrie

Muzică de septembrie

September 10th, 2013 Leave a comment Go to comments

muzica septembrie

Departe de piesele care se dau pe repeat la radio, am ascultat în ultima vreme niște cântece bune dar care nu sunt promovate așa de puternic în media. Probabil mai avem un pic de așteptat până să fie inserate în playlisturi la posturile de radio.

Celine Dion a scos o nouă piesă în urmă cu o săptămână, Loved me Back to life, piesă ce dă și numele următorului ei album în limba engleză, album ce va fi lansat la începutul lunii noiembrie.

 

Matt Cardle, câștigătorul XFactor UK în 2010, a lansat de o lună piesa Loving You, primul single de pe albumul său Porcelain. Piesa este un duet cu Melanie C și are deja parte și de un videoclip. De când a câștigat XFactor-ul nu am mai urmărit cariera lui, știu doar că a lansat vreo două albume, dar nu a ajuns niciun single până la noi. Îmi pare bine să aud muzică nouă de la el.

 

Coldplay – Atlas. Noua piesă de la Coldplay este inclusă pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria Hunger Games. Nu m-a prins așa de mult cântecul din prima cât m-a prins clipul. Chiar dacă e doar un lyric video mi se pare foarte reușit, arată mult mai bine și e mult mai captivant decât multe videoclipuri oficiale și “artistice” care s-au lansat anul ăsta. 😀

 

Categories: muzica, personal, video Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.