Home > tv, wtf > De la TV

De la TV

În weekend am ajuns să butonez telecomanda. Nu foarte mult, dar de-ajuns încât să văd chestii. Oi și ce chestii.

Am văzut-o pe actrița ce a interpretat-o la Teo pe Tanța. Această actriță, pe numele ei Nuami, vrea să se descotorosească de imaginea de Tanța, chiar a scris și o carte intitulată “Eu nu sunt Tanța“. Moderatoarea emisiunii a prezentat-o tare frumos.  Eram în bucătărie, aveam treburi, televizorul mergea, ascultam, uneori mai aruncam și o privire. Și a apărut în studio Nuami. Îmbrăcată în ceva bluză albă, largă, împăiată, exact ca Tanța. Mă gândesc că e doar o coincidență nefericită, aștept să spună chestii inteligente. Și apoi si-a deschis gura și și-a dat cu părerea despre diverse lucruri, a vorbit cu niște ziariști, pe unii i-a tot întrerupt. Părerea mea e că prin felul în care a vorbit, prin limbajul folosit și atitudine era Tanța. Ca stil vestimentar era Tanța. Așa că nu am priceput ce mama ei de schimbare dorește și ce îndepărtare de personajul pe care l-a jucat 7 ani, când ea a rămas la fel. Sau poate vrea doar o schimbare de nume, ca Prince, când și-a schimbat numele din Prince în The Artist, însă repertoriul și năravurile i-au rămas la fel. Oricum, revenind la Tanța, o porcărie de emisiune, o porcărie de gândire. (M-am uitat pe bucăți la emisiune, și nu eram eu în posesia telecomenzii, din păcate)

Jumătatea mea știe” (ce am mâncat la cină, probabil). Nu am prins decît finalul de emisiune.  Din câte  am înțeles în runda finală și în lupta pentru premiul cel mare rămăseseră două cupluri. Cum la ultima probă au obținut punctaj egal a urmat super extra mega runda finală, rundă ce avea să decidă care cuplu câștigă un autoturism Hyundai i30. În ce a constat departajarea? Păi în fiecare cuplu soțul / iubitul trebuia să țină în brațe femeia iubită. Cât mai mult timp. Cine ceda primul pierdea. Asta în condițiile în care un cuplu erau subțirei și trași prin inel, iar cellalt cuplu era destul de rotofei. Mi s-a părut așa o probă de aiurea, care vorba fie între noi nici nu mai avea sens să fie executată că era clar cine câștigă. Dar nah, hai să ne amuzăm de ăla gras că nu își poate ține muierea grasă în brațe. Penibil, dar nah, entertainment, cică.

Schimbând canalele am dat peste tot felul de emisiuni cu invitați, dar nu am recunoscut niciunul dintre ei. Mă uitam și nu înțelegeam care sunt moderatorii și care sunt invitații, că toți îmi păreau necunoscuți și neînsemnați / banali. A încercat mama să îmi facă un update dar nu am vrut să ascult. Cea mai interesantă poveste pe care am reușit totuși să o prind a fost cu unul Mexicanu, care e ceva cântăreț pe la petreceri, și una, mai tuciurie, care zice că ar fi sor-sa geamănă, deși el e mai mare decât ea cu vro 3 ani, dar când a fost vrodată vârsta o problemă? Și aceeași individă pare-se că ar fi mama naturală a copilului adoptat de Luminița Anghel, și ea, în calitate de mamă naturală zice că ea nu și-a dat acordul pentru adopție. Păi clar că nu și l-a dat că nu a găsit-o nimeni că era dusă cu sorcovitul prin Italia și Spania. Dar acuma, în calitate de mamă naturală, spune că vrea copilul să fie dus înapoi la orfelinat, ca ea să poată să îl viziteze când are ea chef. Și da, cineva s-a găsit să îi ia interviu și să o lase să debiteze lucruri. Nu surprinde pe nimeni ca e vorba de Simona Gherghe.

Câte lucruri interesante se întâmplă la televizor și eu nu știam de ele. Incredibil! Și toate astea am reușit să le aflu în doar o oră jumate.

Nu știu cum să vă spun, dar în momente dintr-astea îți vine să renunți de tot la abonamentul tv cablu și să fugi într-un vârf de munte să nu mai auzi nimic. Asta-i televiziune? Cu asta se face audiență? Pfuai!

Categories: tv, wtf Tags:
  1. June 10th, 2013 at 21:33 | #1

    las’ ca aparem noi la Minunile lui Tamas si nu-ti mai anulezi abonamentul :))

  1. No trackbacks yet.