Home > personal > La rose que j’aimais …

La rose que j’aimais …

Dacă ar fi să ne luăm după vorba cântecului, atunci  “La rose que j’aimais est morte au mois de mai”. Ei bine nu a fost luna mai când am trecut pe alt nume, nu a fost luna mai când am ales o temă mai simplă de wordpress, nu a fost luna mai când am încercat să mut totul de pe blogspot încoace și nici când încercam să aflu mai multe despre wordpress. Dar a fost luna mai când am hotărât să scriu acest articol. Că a fost nevoie de două luni ca să îl public, asta e altceva.

Mă uit cu drag la ce a fost La rose que j’aimais și la câte am reușit să fac cu blogul micuț ce l-am avut pe blogspot. Am avut multe de învățat în cei peste patru ani cât am scris acolo, am ajuns să cunosc oameni faini și să văd lucruri din cele mai interesante. Dar parcă sosise timpul pentru un nou început. Și cum anul ăsta multe lucruri le-am început de la zero, unele de bunăvoie iar altele mai forțat de împrejurări, și blogul cerea să i se acorde un pic de atenție.

Așa că, fără să o mai lungim prea mult, vă anunț că pornim la drum cu un nume nou (nu că cel vechi ar fi fost hâd, nu, în niciun caz!) într-o casă nouă, dar cu aceleași năravuri în spate.  Bine v-am găsit, dragilor, pe  marcaMC.ro .

PS: So this is our Hello World post 😉

Categories: personal Tags:
 1. July 28th, 2012 at 17:35 | #1

  WELCOME BACK! MAY THIS BE THE BEGINNING OF A BEAUTIFUL FRIENDSHIP 🙂

 2. July 28th, 2012 at 17:36 | #2

  @Ally@ Snow Feathers
  P.S. Sa inteleg ca exista un nou membru in board? hihihi

 3. July 28th, 2012 at 17:37 | #3

  Silly me…. I thought our friendship lived on. Hmmmm. 😛

 4. July 28th, 2012 at 17:57 | #4

  @Mihai
  I guess it demanded to publicly be renewed :))

 1. No trackbacks yet.