Home > wtf > E.ON Gaz și asmuțitul câinilor

E.ON Gaz și asmuțitul câinilor

Mie mi se pare corect ca atunci când apelezi la un bătăuș și îl asmuți asupra cuiva să știi să îi dai și comanda să se oprească. Adică departe-s zilele în care DrNo sau Goldfinger ordona ceva și maimuțele-i ascultătoare nu se opreau până nu omorau pe cineva.

Și totuși, ca să fiu un pic mai concret… Se face că acasă am avut o oarecare datorie la cei de la E.ON Gaz. Ei au emis factura cam în data de 16 ale lunii, sau ceva de genul, noi am plătit undeva pe 23 toate restanțele și plus de asta și factura curentă, deci ajunseserăm la zi, restanțe zero lei zero bani.

După o săptămână și un pic sună o anume firmă cu care E.ON Gaz are contract pentru a recupera restanțele, adică o firmă care amenință clienții că vin peste ei și le iau casa dacă nu plătesc. Răspunde mama la telefon și o doamnă înțepată începe și urlă înșirându-i facturi restante și penalizări și alte minuni și amenințări cu avocați și plăți și vânzări și tancuri. Un adevărat moment WTF. Deci E.ON a știut în data de 16 ale lunii să comunice firmei respective de doi bani că noi aveam restanță, însă după ce s-a văzut cu banii în cont E.ON-ul a “uitat” să le spună și câinilor că nu mai e nevoie să hărțuiască clientul. 

Și asta nu e tot. După ce mama le-a explicat frumos că sunt plătite toate, doamna aia înțepată a mai și avut pretenția ca mama să îi trimeată copii după chitanțe cum că a plătit. Pe mail sau pe fax. Norocul ei că nu m-a prins pe mine la telefon. Am instruit-o pe mama că de mai sună o a doua oară duduia aia să îi spună clar că așa cum cei de la Gaz au știut să se aprindă repede că iastă factură neplatită și să le trimeată toate datele contractului și statusul contului, așa să facă frumos și să trimeată si confirmarea că totul e plătit. Că doar nu i-a durea degetu să facă naibii și ei doi trei clici. A trecut o săptămână și încă nu a sunat duduia… dar și de sună sun eu direct la E.ON.
Nu știu alții cum sunt, însă mie experiența asta îmi spune foarte multe despre cât de mult le pasă celor de la E.ON de clienții lor. 
Categories: wtf Tags:
  1. March 13th, 2012 at 18:47 | #1

    VAAAAAAAIIIIII! Welcome to earth! 🙂

  1. No trackbacks yet.