Home > tv, wtf > Știri de Crăciun la televizor

Știri de Crăciun la televizor

December 24th, 2011 Leave a comment Go to comments

Merge televizorul în timp ce mai trebăluim și mai prind câte o chestie ce se discută pe la știri.

Aseară la știrile din sport, nu mai știu dacă pe Antena sau pe Pro, se spunea cum Schumacher a fost la o petrecere, a băut un pic și apoi a cântat împreună cu alți petrecăreți melodia Mama a celor de la Queen. Știți voi care, cea cu “Mama, I just killed a man“. Bine că nu au numit-o Mamma mia, că în piesă se cântă la un moment dat “Mamma mia, mamma mia, let me go“. Or făcut ca vedetele noastre când în 2009 toate erau admiratoare ale Madonnei, printre piesele preferate numărându-se Evita, Time goes by și The Power of Love.

Tot la televizor văd înghesuiala din hypermarketuri. Oameni buni, sfârșitul e la anul, în decembrie 2012, acuma e 2011! Chiar nu înțeleg câtă mâncare și băutură poa să încapă într-un om timp de două zile (că în 26 decembrie iar or fi pline hypermarketurile și vom vedea la știri oameni cu cărucioarele pline spunând “am ieșit să mai cumpărăm câte ceva proaspăt” – mda, baxuri de chimicale proaspete și alcool cât cuprinde). Și ne plângem că nu sunt bani, dar toți cumpără cât pentru două trei luni de consum. 

Și am mai văzut despre brazi, cum vânzătorii de brazi au anunțat că au făcut reduceri de preț. Pentru ei o reducere de la 25 la 15 lei înseamnă 50%. Plus că mi se pare așa de aiurea faptul că brazii ce nu vor fi vânduți vor fi distruși. Nu știu, mie îmi pare foarte aiurea, adică dacă tot nu vor să iasă în pagubă să și-i ducă acasă, să le taie ramurile și să îi folosească la anul ca pari pentru roșii, dar nu să îi distrugă. Dar mă rog, nu-s eu expertul în afaceri, nu?

Și am să închei tot cu știri din sport. Pe Antena sau Pro, dar până la urmă parcă nu mai contează unde că la fel de panaramă sunt pe ambele canale acest tip de știri. Ia auziți și voi, știri despre paparude (ca să nu le spun chiar c*rve, adică totuși suntem încă în post), că unde merg două siliconate în vacanța de Crăciun să se relaxeze, pe banii fraierilor iubiților lor, jucători de folbal, evident că fără ei. Nah astea-s știri din sport! 

Plus că în perioada următoare o să vedem cum fiecare jucător de fotbal l-a primit pe Moșu în casă, ce cadouri scumpe a primit fiecare plod de fotbalsit, cine unde a mers în concediu, ce parașută a lăsat ce jucător să deschidă scorul, ce a urat Becali lui Bănel, ce a urat Becali lui Borcea, ce a urat Becali lui Dragomir, … , ce a urat Becali lui Nistorescu (astea cu Becali prezentate ca știri aparte, deci nu în același calup, că doar trebuie umplute cele peste 30 de minute inutile de emisie) (habar nu am cine e Nistorescu, e un nume random ce mi-a trecut prin minte), ce jucător de fotbal a folosit mai mult gel de păr, la ce saloane de frumusețe merg sportivii, cum Prodanca a făcut sărmăluțe, și probabil iar vom auzi un colind din partea jucătorilor unei echipe de fotbal, colind în comparație cu care și schieunatul unui câine va fi mai melodios.
Deci e clar că, pentru a nu mă enerva, trebuie să evit emisiunile de “știri”.
Categories: tv, wtf Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.