Home > muzica, mylene, video > Mylene Farmer – Du temps (video)

Mylene Farmer – Du temps (video)

December 10th, 2011 Leave a comment Go to comments

Ieri seară cei de la Polydor Franța au lansat oficial cel mai nou videoclip al lui Mylene Farmer, cel pentru single-ul Du temps. Videoclipul, în regia lui Laurent Boutonnat, a fost filmat acum două săptămâni și conține multe imagini inedite din viața artistei, atât din timpul turneului din 2009, din studioul de înregistrări sau din vacanțe la malul mării (dintre care unele au ajuns în bookletul albumului Bleu Noir din 2010), cât și momente mai private, cum ar fi imaginile de la aniversarea zilei sale de naștere. 

Piesa a fost compusă de Laurent Boutonnat și este primul single ce promovează albumul Best of 2001-2011 al artistei, album pe care se găsesc toate single-urile de pe albumele Avant que l’ombre…, Point de suture și Bleu Noir, dar și colaborarea cu Moby din 2006, Crier la vie (Slipping away), și două piese noi: Du temps și Be me (care după părerea mea nu e deloc reușită).

Cum vi se pare piesa? Dar clipul? 😀

Categories: muzica, mylene, video Tags:
  1. December 10th, 2011 at 19:55 | #1

    Imi place mult! Ma bucur ca nu s-a dezbracat in clip… ca asa m-am saturat de funduri neduse la sala :)) Dansul in balta? Da!!!

  1. No trackbacks yet.