Home > places, thoughts > 2011 – Gânduri la final de an

2011 – Gânduri la final de an

December 31st, 2011 Leave a comment Go to comments
Pe unde am fost și v-am spus și vouă:
 • În 2011 a fost prima ediție a Zilelor Clujului. Zile mândre, pline de voie bună, cu tot felul de activități de nu știai cum să îți împarți timpul. În perioada asta am ajuns de am încercat diverse meniuri internaționale la Memo 10, de ne-am lins pe bot.
 • 2011 a fost primul an în care am cunoscut oameni din online. Am ajuns, mulțumită lui Liviu, la Alba-Iulia pentru un weekend fain, și acolo am sezut la aceeași masă cu Liviu, Andrei, Nebuloasa, Emanuel, Somnulescu, Marius Rusu și Jorjh. Fost un weekend tare fain în care am bătut la pas cetatea și am văzut cât de frumos e gătită.
 • În 2011 am fost pe Cluj Arena. Am fost la ziua porților deschise, am fost la deschiderea oficială la concertele Voltaj și Scorpions, am fost la meciuri de fotbal pe stadionul fain ce îl are Clujul.
 • În octombrie am fost la Muzeul Farmaciei la inițiativa lui Aronet și am rămas plăcut impresionat de cum arată acest muzeu de o importanță istorică deosebită.
După cum unii au putut observa, 2011 a fost primul an în care nu am mai participat la (cvasi) faimosul SuperBlog. Trei ani la rând am participat și mai țineți minte cum în fiecare toamnă începeam să scriu despre diverse aparaturi și magazine. A fost o experiență interesantă, am aflat multe lucruri, mai ales despre tehnologiile din laptopurile Asus, însă orice lucru se face cu măsură, motiv pentru care anul acesta i-am lăsat pe alții să se întreacă în a face reclamă gratuită unor produse pe care nu le-au testat.
În rest am mai fost plecați în diverse locații, despre care nu am scris pe blog, am fost la cinema, am pedalat, am avut mult, dar mult, de lucru și de învățat, am avut emoții cât s-ajungă pentru vro trei ani, am citit cărți bune, am mâncat deserturi tare gustoase, am întâlnit oameni faini, am făcut planuri peste planuri peste planuri ca apoi să alegem tot prima variantă. 
Ce doresc pentru blog în 2012? Vreau să reușesc să scriu la timp articolele ce le am în minte, vreau să fie articole interesante și utile pentru voi, nu doar gânduri fără sens. 
La final de articol aș vrea să vă mulțumesc că citiți La rose que j’aimais…, și aș vrea să le mulțumesc celor cu care am petrecut clipe faine în 2011. Sper ca 2012 să fie un an și mai bun! Multă sănătate!
Categories: places, thoughts Tags:
 1. Linu
  December 31st, 2011 at 12:41 | #1

  Foarte frumos!
  Sper ca 2012 sa-ti aduca experiente frumoase despre care sa poti scrie pe blog.
  Multa sanatate si la multi ani !!!

 2. December 31st, 2011 at 13:22 | #2

  Happy New Year! 🙂

 1. No trackbacks yet.