Home > wtf > Prea mulți de unșpe

Prea mulți de unșpe

November 11th, 2011 Leave a comment Go to comments
Da, se-ntâmplă o dată în an să fie 11 noiembrie, și când mai pui și că anul curent are ultimele două cifre la fel ca  ziua respectivă îți trec prin minte tot felul de idei. Ei bine, și celor care se ocupă de promovarea anumitor produse li s-au învârtit niște rotițe, astfel că foarte multe reclame și teasere și trailere ne anunță că pe 11.11.2011 se va întâmpla ceva impresionant pentru care trebuie să fim pregătiți.

Ideea nu e rea deloc și e bine că lumea se folosește de data respectivă pentru a se promova. Am văzut teasere la anumite videoclipuri, trailere de filme, toate spectaculoase, extraordinare. Primii care au venit cu ideea au părut cool, însă imediat s-au băgat mulți alții pe fir, o șleahtă mare de proști dorind să atragă o altă mare șleahtă de proști. Sunt prea mulți care anunță ziua respectivă ca fiind una epică. Prea mulți.

Dacă ar avea un motiv bine întemeiat pentru a lansa un film în ziua respectivă chiar că aș înțelege, de exemplu dacă ar fi vorba în filmul respectiv de ceva legat ori de numărul 11 ori măcar de luna noiembrie, cum ar fi Indiana Jones și cele 11 puțuri ale vieții, Transformers: al 11-lea schimb de ulei, Twilight: 11 moduri în care să îți pui sclipici pe piept sau  (1111) days of November, atunci da, ar avea sens. 
Zilele astea multe bloguri vuiau despre lansarea în România a mult așteptatului iPhone 4S, lansare ce a avut loc printr-un eveniment special la cumpăna dintre 10 și 11 noiembrie la Cluj și la București. Vă dați seama că a fost plin de oameni mai nerăbdători să scrie pe twitter, feisbuc și blog că au fost și ei acolo decât să cumpere marea minune. La ce ne interesează pe noi cine a achiziționat primul iPhone 4S la Cluj nu știu, dar era plin de re-tweet-uri cu numele individului. De parcă i-ar păsa cuiva. Mă rog. O fi primit oare câte 11 SMS-uri gratis pe lună? Sau 11 luni de abonament gratis?
Asta e, toți au fost epici, toți au fost speciali, diferiți și interesanți. În loc să aibe o idee bună, simplă și originală, s-au urcat cu toții în vagonul plin numa cu unșpe crezând că or fi compartimentele goale toate. Din păcate au cam dat greș. Vorba ceea, “You are special. You and the other 11x11x11 persons who had the same idea as you”.


Și ca o ultimă idee, totuși corect data se scrie 11.11.2011, așadar de ce nu s-au gândit să își promoveze produsele pe 20.11.2011? Arată mult mai interesant așa scrisă data. Să fie oare pentru că la americani 20 noiembrie se scrie 11.20.2011? Nașpa! 😛
Categories: wtf Tags:
  1. November 11th, 2011 at 12:49 | #1

    Loook, si eu am dat schedule unei postari azi la 11.11 minute :))

  2. November 11th, 2011 at 12:53 | #2

    Lol, bine ca nu ai pus teaser pentru articol de luni :))

  1. No trackbacks yet.