Home > wtf > Cică totul e mai rapid de când cu internetul

Cică totul e mai rapid de când cu internetul

October 17th, 2011 Leave a comment Go to comments
Se întâmplă uneori să primesc mailuri aiurea în Inbox și nu în Spam. Oferte și chestii pe care eu nu țin minte să le fi cerut vreodată. Cele mai ieftine canapele, numărul nou dintr-o revistă despre echitație, oferte la închiriatul mașinilor de la anume firmă, informații prețioase despre schimbatul ramelor de la geamuri și alte cele. 

Ei zic că eu am cerut informațiile, că de aia au ei adresa mea de email, însă eu în mod voit nu m-am abonat la newsletterul lor. Singura explicație plauzibilă e că atunci când mi-am făcut cont pe anumite siteuri nu am debifat totdeauna căsuța în care mi se spune că ei vor share-ui adresa mea de email cu siteurile lor partenere ca să îmi trimeată informații și astfel m-au trecut în baza de date a celor cu canapele sau cu geamuri.

De obicei merg la finalul mailului și fac click pe Unsubscribe și de obicei pe moment îmi și spune că m-au scos din baza lor de date. Azi am dat peste un alt fel de răspuns, și anume acela că în cel mult zece zile lucrătoare or să mă scoată din baza lor de date. Oare de ce ar dura așa de mult un “Delete from tabel_cu_adrese_de_email where email = my_email@yahoo.com“?? Că doar nu trebuie întâi să trimeată cererea mea spre aprobare cu diligența, nu?
Categories: wtf Tags:
  1. October 17th, 2011 at 11:00 | #1

    Tu esti optimist! De cele mai multe ori nu exista o astfel de casuta, cu "don't share", asa ca toti te vor bazai la cap cu diferite lucruri de vanzare: tricouri, mobila, iesire la spa, vibratoare… LOL

  1. No trackbacks yet.