Home > funny, madonna, video > Madonna și hortensiile

Madonna și hortensiile

September 13th, 2011 Leave a comment Go to comments
La conferința de presă de la Veneția de săptămâna trecută, când Madonna a prezentatul filmul ce l-a regizat, W.E., un individ i-a adus o hortensie. Clipul cu reacția Madonnei a strâns nenumărate vizualizări și a ajuns și la știri, mulți oameni fiind indignați de cum a reacționat după ce a primit floarea de la un fan, spunând că ea detestă hortensiile. Ce nu s-a spus nicăieri era că de fapt fanul nu era fan ci un fel de Borat-wannabe, un om de doi bani care se strecoară la astfel de evenimente și pune vedetele în situații penibile. Vedeți clipul cu pricina mai jos.

Cu toate că purtătoarea de cuvânt a Madonnei a declarat că e normal ca unui om să nu îi placă un anume tip de flori, unii tot au tratat problema ca fiind de importanță majoră, probabil din lipsă de ocupație. Ca să pună un capăt vorbelor, Madonna însăși a înregistrat un mesaj în privința hortensiilor, mesaj ce îl puteți vedea mai jos. Genial răspuns 🙂

Categories: funny, madonna, video Tags:
  1. September 13th, 2011 at 12:13 | #1

    That's why I love her :))

  2. Android
    September 18th, 2011 at 18:12 | #2

    Acum nu o obliga nimeni sa pastreze florile. Mi se pare ceva deplasat sa te strambi ca nu-ti place o anume specie de flori. Le iei, zambesti si le arunci cand nu se uita nimeni.

  1. No trackbacks yet.