Home > news, wtf > Câțiva bani

Câțiva bani

Presa cred că e tare fericită că are subiect nou de vorbit. Neta Șaptebani. Prima oară când am văzut numele am crezut că e o poreclă, ca Gigi Zăbălatu sau Garofița NasDeȘoarec. Dar se pare că nu, chiar așa o cheamă.

Cică respectiva Șaptebani, vameșă, ar fi aflat că vama la care lucra era sub observația DNA și și-a avertizat colegii. Drept urmare descinderea în forță (în forță, lol) a DNA, la două zile după ce asta a ciripit mai rău ca logoreicii de pe twitter, nu prea a avut niciun efect.

Ce mi-a plăcut e că au fost redate fragmente din convorbirile telefonice ale femeii cu un nene, fragmente redate întocmai de cei de la Antena3:

Neta: Îhî. Na.
Feneşan: Bine! Cât m-ai stai cu ăla micu’ acolo?

Mi se pare urât că l-au jignit așa pe interlocutorul Netei, de unde știu cei ce au transcris convorbirile că nenea Feneșan nu știe folosi corect cratima? Chiar așa s-a simțit pe vocea lui? Ciudat. Dar nu mai ciudat ca faptul că domnul Șaptebani e șeful vămii. În continuare. Deși acțiunea deconspirată a DNA a avut loc amu-s vro trei luni cică. Deși îs dovezi că lua mită la greu și el.

Oare să ne mirăm de or să primească doar o mustrare și de or fi lăsați să își vadă de treabă în continuare?  😐

Categories: news, wtf Tags:
  1. July 22nd, 2011 at 17:10 | #1

    Congratulations for discovering hot water :))))))

  2. July 22nd, 2011 at 17:25 | #2

    i discovered that a looooong time ago 😛

  1. No trackbacks yet.