Home > mylene, video > Mylène Farmer – Bleu Noir

Mylène Farmer – Bleu Noir

Cel de al doilea single de pe albumul ”Bleu Noir” are în sfârșit un clip. În regia lui Olivier Dahan, clipul Bleu Noir se alătură ca și paletă cromatică celebrelor Ainsi soit-je…, Regrets, XXL sau A quoi je sers, amintind prin efectele speciale parcă și de C’est dans l’air. Cu toate acestea însă Bleu Noir se detașează de restul prin simplitatea care îi conferă totodată un aer aparte, sofisticat, gingaș.

Este primul videoclip în care Mylène e prezentă în fiece cadru, lucru ce a bucurat fanii ușor ofticați de prezența destul de ștearsă a roșcatei în clipul singleului precedent, Oui mais… non. Veți observa și voi, presupun, privirea-i jucăușă ce vă va căuta mereu și momentele inedite create prin brusca încetare a rostirii versurilor melodiei. Chiar sesizasem că de-abia ultimul ”mon amour” parcă are curaj să îl rostească. Ei, vă spuneam eu că se joacă cu noi, și o face foarte foarte bine.

Un clip simplu, elegant și potrivit întru totul cântecului. Sper să vă placă. 


Un lucru ce pare interesant legat de această melodie compusă de Moby este că acesta urmează a lansa un nou album, intitulat Destroyed, iar primul single de pe acest album, The Daynu este decât versiunea în engleză a piesei Bleu Noir. Deși găsesc fascinant să avem și versiunea lui, mi se pare ciudat să o lanseze ca prim single pentru albumul lui. Vouă nu?
Categories: mylene, video Tags:
  1. March 25th, 2011 at 17:12 | #1

    BESTIAL!!!!!!!!!!!

  2. March 25th, 2011 at 17:20 | #2

    Ma bucur ca iti place, Ally 🙂

  1. No trackbacks yet.