Home > movies, video > Upcoming movies 2011

Upcoming movies 2011

February 15th, 2011 Leave a comment Go to comments
Sunt filme bune ce se arată a fi proiectate în sălile de cinema în următoarele două luni. Comedii, acțiune, desene animate, science-fiction, drama. De toate pentru toți. Sincer să fiu fiecare trailer mi-a plăcut și m-a făcut curios, însă nu știu dacă voi putea ajunge să le văz chiar pe toate, deși sper 🙂

01. I am number four – Numărul patru. Premiera 18 februarie 2011

I Am Number Four spune povestea a nouă copii cu puteri extraordinare ce s-au stabilit pe Terra, protejaţi fiind de o vrajă datorită căreia nu pot fi ucişi decât într-o anumită ordine. Duşmanii lor au ucis deja trei, iar protagonistul este, desigur, numărul patru.

02. Black Swan – Lebăda Neagră. Premiera 25 februarie 2011

Nina (Natalie Portman) este o balerină din New York extrem de ambițioasă căreia șansa îi surâde când directorul artistic Thomas (Vincent Cassel) o alege pentru  a o înlocui pe prima balerină pentru deschiderea producţiei noului sezon Lacul Lebedelor. Lucrurile pornesc într-o spirală vertiginoasă ce nu pare a duce la nimic bun din momentul în care o balerină nouă apare în piesaj (ca să nu spun “pe lac”).

03. Rango – Rango. Premiera 4 martie 2011

Povestea unui cameleon (Johnny Depp) care se visează erou și care e pus în situaţia de a salva un orăşel din Vestul sălbatic terorizat de bandiţi şi de a dovedi tuturor că poate fi la fel de curajos precum se visa.

04. The Adjustment Bureau – Gardienii Destinului. Pemiera 11 martie 2011

Cât am putut aștepta filmul ăsta cu Matt Damon și Emily Blunt! Din varii motive tot i-a fost amânată premiera, mă bucur că în final o să ajungă pe ecranele de la noi. Un film despre destin și despre puterea fiecăruia de și-l croi după bunul său plac.

05. Sucker Punch – Sucker Punch . Premiera 25 martie 2011.

Trailerul este un pic ciudat și diferit de ce vezi azi la cinema, mai ales când afli și care ar fi povestea filmului, și anume despre o fată care își imaginează evadarea dintr-un ospiciu, cu cinci zile înainte de a fi lobotomizată. De-a dreptul intrigant.

06. Hop – Hop Țop. Premiera 01 aprilie 2011

Numai bun pentru vacanța de Paște, un film cu un iepure haios ce nu vrea să fie Easter Bunny ci vrea să ajungă vedetă la Hollywood. Al naibii de amuzant.

07. Source Code – Codul Sursă. Premieră 15 aprilie 2011

Un film futurist despre o tehnologie ce permite unui militar să trăiască ultimele 8 minute din viața unei persoane ce a murit, tehnologie ce ar trebui să ajute forțele speciale să găsească autorii unui atentat cu bombă în care și-au pierdut viața prea multe persoane. Totul merge conform planului până când militarul ce folosea aceasta tehnologie, Jake Gyllenhaal, hotărăște să schimbe ceva.

08. Hanna – Hanna. Premieră 22 aprilie 2011

Hanna este o adolescentă ce a fost antrenată de tatăl său, fost ofiţer CIA, în pustietățile Finlandei să devină o adevărată maşină de ucis. Trimisă de tatăl său într-o misiune, fata străbate întreaga Europă pentru a-şi atinge ţinta, înfruntând şi o mulţime de asasini trimişi pe urmele ei de o nemiloasă agentă secretă (Cate Blanchett).

Care dintre filmele de mai sus v-au trezit interesul? Pe  care ați vrea să le vedeți în sala de cinema?

Categories: movies, video Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.