Home > muzica, video, xfactor > X Factor 2010 – Finala partea 01

X Factor 2010 – Finala partea 01

December 12th, 2010 Leave a comment Go to comments
Despre semifinalele X Factor de acum o săptămână nu am reusit să scriu, nu mi-a mai ajuns timpul. Au fost câteva cântece frumos interpretate, două dintre ele chiar mi-au rămas întipărite în minte toată săptămâna. Cert e că în finala mică din seara asta au ajuns să concureze doar Matt Cardle, Cher Lloyd, Rebecca Ferguson și One Direction.
Fiecare concurent a interpretat singur câte o piesă iar pe urmă o piesă în duet cu un star consacrat. Rebecca a cântat împreună cu Christina Aguilera piesa Beautiful, One Direction au mieunat She’s the one alături de Robbie Williams, Matt s-a emoționat alături de Rihanna pe Unfaithful, iar Cher a fost extrem de bucuroasă în a fi pe aceeași scenă cu Will.i.am cântând Where is the love și I got a feeling.
Ce mi-a plăcut? Mi-a plăcut duetul Matt Rihanna și recunosc că cel mai mult m-a impresionat Rihanna prin prestația ei live. Mai văzusem înregistrări pe youtube cu fătuca asta cântând live și știam că se descurcă nu prea bine, însă în seara asta, la X Factor, chiar a cântat bine. Mă bucur! Și din câte am înțeles chiar ea și-a exprimat dorința de a cânta în duet cu Matt. Mi-a plăcut momentul plin de energie al lui Cher, și cam atât. 
Ce nu mi-a plăcut? Nu mi-a plăcut cum au cântat mâții de la One Direction, care, și mă repet a nșpea oară, nu au deloc voci, ar fi trebuit să zboare de mult din concurs. De asemenea nu mi-a plăcut vocea Aguilerei, Rebecca o cam eclipsa pe blondină.

Matt Cardle – Here with me

Matt Cardle and Rihanna – Unfaithful

Cher Lloyd – The Clapping song

Finala mare e mâine seară. Doar trei concurenți au trecut mai departe. Doar trei. Iar eu sunt total nemulțumit de un nume, amintit mai sus, care va fi prezent și duminică seara în competiție. Total nemulțumit, mai ales având în vedere cine a fost trimis acasă. 😐
Categories: muzica, video, xfactor Tags:
 1. laur1985
  December 14th, 2010 at 06:52 | #1

  Salut!

  As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe http://www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail cu adresa blogului si un pret la care a-ti fi de acord sa le postati.

  O zi buna!

 2. Mihai – X Factor 2010 – Finala
  December 19th, 2010 at 07:14 | #2

  [..]La o zi după finala mică au ajuns a se lupta pentru locul I trei concurenți: Matt Cardle, Rebecca Ferguson și One Direction, Cher Ll[..]

 1. No trackbacks yet.