Home > foto, personal, places, turism > 2010 în imagini

2010 în imagini

December 27th, 2010 Leave a comment Go to comments
Uitându-mă zilele trecute peste poze făcute în 2010 mi-am adus aminte de toate locurile prin care am fost și de toate clipele petrecute în prezența unor oameni dragi. De ar putea vorbi, cu siguranță ar spune mult mai multe pozele ce am ales să vi le prezint. Am ales să vă arăt doar poze ce nu conțin persoane, întrucât blogul acesta nu e un site de socializare 😉
La Vatican m-am simțit ca o furnică firavă în fața privirii amenințătoare a statuii ce străjuiește intrarea în basilica Sfântul Petru, întrebându-mă dacă nu cumva a ridicat sabia pentru că îmi aflase secretele. 
Stăteam lungit pe iarbă, după ce prânzisem, și priveam liniștit cerul și norii pufoși ce fugeau de colo mânați de vânt. Un moment de relaxare totală, soarele dezmierdându-mi fața, moment în care toate grijile rămăseseră în aglomerația din Cluj, singurele sunete ce le auzeam fiind cele făcute de pârâul din apropiere și de câteva păsări mai neliniștite. 
Departe de Cluj eram, cam la vreo 30 de kilometri, drum făcut cu mașina, căci în noaptea în care am parcurs drumul cu bicicleta nu mi-au ieșit pozele chiar așa de faine. Ei bine urmăream cerul și am început să îl pozez. Ceasul tremura nehotărât între două zile iar eu puneam în aplicare ce îmi explicase o fată despre modul manual al aparatului foto și cum trebuie făcut pentru a regla timpul de expunere și apertura. Nu am nimerit combinația potrivită chiar din prima, dar până la urmă, cu răbdare, am reușit să țin aparatul nemișcat și să surprind, printre altele, Carul Mare, în toată splendoarea lui. 
Prin iulie să fi fost când mă întorceam din locația amintită mai sus, de data asta cu bicicleta, și mă oprii pe podul de la ieșirea dinspre Florești. De data asta am ajuns mai rapid la setările potrivite, singurul lucru ce lipsea era traficul. Dar cum orașul nu doarme nici vara, nu a durat mult până când am avut ce imortaliza.
Floare albastră-mov întâlnită pe o potecă din Cheile Turzii, înainte ca accesul turiștilor să fie interzis din cauza viiturilor de la final de iunie. Nu știu exact ce foită e, dar arată bine 🙂
Soarele lunii noiembrie a fost mai mult decât darnic, puteam să jur că se apropie vara, nu Crăciunul. Din interiorul cetății de la Bologa am surprins un avion cum se strecura pe sub Soare, grăbit să ajungă undeva departe.
Vedere panoramică din cetatea de la Rupea, poză realizată din șapte poze normale. 
Deși ar mai fi multe poze care îmi plac din cele făcute în 2010, deși poate altele sunt mai colorate sau mai vii, deși unele sunt mai haioase (dar am spus de la început că nu voi publica decât poze fără persoane în ele), mă rezum doar la cele de mai sus, așa e frumos. Am totuși o curiozitate…. Care sunt pozele care vă plac cel mai mult, din cele făcute de voi, din 2010? Iar întrebarea mea merge înspre Anca (Miscellaneous), Ally (SnowFeathers)Lexa și Andrei (Makavelis)
Categories: foto, personal, places, turism Tags:
 1. December 27th, 2010 at 11:51 | #1

  Noo… acum vrei sa postez poze facute in musee de l'erotisme… mai ai un pic de asteptat pana ajung acasa *hihihi*

 2. December 27th, 2010 at 16:08 | #2

  Nu voi putea sa onorez leapsa, pentru ca nu prea am facut poze din 2010. Mi-e greu, am un aparat slab, nu-mi place cum ies pozele. Multumesc oricum! Pozele tale sunt minunate!

 3. December 30th, 2010 at 00:47 | #3

  Am reținut, să știi … azi iese articolul 😀 Mulțumesc frumos pentru nominalizare, dragă Mihai !

 4. December 30th, 2010 at 01:14 | #4

  @Ally: dai seama de cand astept eu pozele alea? :))

  @Lexa: Ce fain era de Asus faceau si aparate foto, nu? 😀 Las, la anul poate se-ntampla ceva si in domeniul asta 😉 Tin pumnii.

  @M: De-abia astept 🙂

 1. No trackbacks yet.