Home > muzica, turism, video, wtf > Videoclip filmat în Salina Turda

Videoclip filmat în Salina Turda

Acum două zile am văzut că s-a filmat un clip în Salina de la Turda și eram tare curios de rezultat, mai ales că v-am povestit despre cât de bine arată după renovare salina.

Ziua cu premiera a fost azi. Piesa ”I like (The trumpet)(Dj Sava feat Raluka) nu e mare brânză, se încadrează în categoria de piese românești enervante și de club (părerea mea, știu că unora le place), iar clipul s-a dovedit până la urmă a fi ca și piesa, adică o brânză mare de burduf.
Speram că, dacă au ales să fie mai deosebiți și să iasă din tiparul ”piesă de club – clip filmat în club”, vor folosi la maxim decorul impresionant și futurist pus la dispoziție la Turda, însă ei au filmat totul ca un clip clasic de club: un nene care face pe DJ-ul, tipe cu atitudine care par a avea un plan la cât de fioroase sunt, plan ce se dovedește a fi ”ne dezbrăcăm încet, luăm niște haine strâmte și apoi dansăm fericite”, însă datul lor din fund seamănă mai mult a mișcări epileptice decât a ”dans”. Se putea face un clip excelent, în care totuși să ieziste o legătură cât de cât între ce se cântă și ce se vede, aveau la dispozitie, deja amenajat, un decor fain, un pic de minte le mai trebuia, că din fund puteau da gagicile și în fața unui ecran verde. Dar nah, la unii este greu a gândește. 😀
Repet, mă așteptam la altceva, iar singurul motiv pentru care totuși îi dau embed e pentru ca să videți cum arată Salina (deci puteți pune clipul pe ”mute”). Sper să nu uitați să treceți în agendă Salina Turda în lista ”Places I must go to”, dacă nu ați vizitat-o deja. (dar să nu aveți speranțe că o să găsiți tipe în chiloți de dantelă neagră 😛 )
Cred că îl putem considera clip pentru promovarea turismului în zonă, nu? Că atunci e mai fain parcă :))

Categories: muzica, turism, video, wtf Tags:
  1. branix
    June 17th, 2010 at 15:44 | #1

    Hmm… Nu prea imi place 🙂 Am fost si eu la salina in urma cu cateva saptamani, e destul de dificil sa filmezi acolo datorita luminii slabe, dar pe langa asta nu mi se pare ca videoclipul se potriveste cu piesa, pe langa faptul ca e destul de ametitor…

  1. No trackbacks yet.