Home > movies, video > Cum să îți dresezi dragonul

Cum să îți dresezi dragonul

Frumos ar fi fost să scriu despre fiecare din ultimele filme pe care le-am văzut la cinema, însă din lipsă de timp am să vă povestesc doar despre unul, evident, cel care mi-a plăcut mai mult.

Cu mult mai captivant și mai amuzant decât Alice in Wonderland, How to train your dragon e o producție Dreamworks ce te prinde încă de la început. Nu vei aștepta minute de-a-n șirul întrebându-te ”oare o să îmi placă?”, ”oare când o să ajungă odată în Wonderland?”, nu. Din primul minut ești plasat într-un sătuc de vikingi, atacat de dragoni în miez de noapte, și nu mai ai scăpare.

În atacul de care vă vorbeam, fiul căpeteniei vikingilor reușește să doboare o foită rară de dragon, și anume Furia Nopții, cel mai de temut dintre dragoni. Ghinionul face că, datorită reputației sale de stângaci, nimeni nu îl crede pe băiat, așa că acesta va porni singur în căutarea dragonului doborât, având parte de o surpriză de proporții în pădure. Evident ăsta e doar începutul, povestea complicându-se în momentul în care băiatul e prins între curiozitatea ce îl împinge în a afla mai multe despre Știrba furie a nopții, pe de o parte, și cursul de ucis dragoni, pe care, ca fiu de căpetenie de viking, ar trebui să îl absolve cu brio în sat, pe de altă parte.
O animație foarte reușită de la DreamWorks, un film amuzant în care accentul e pus pe încredere. Prea frumos pentru a fi ratat, și mult prea frumos pentru a fi văzut acasă pe calculator. În Cluj îl puteți prinde și la CinemaCity și la Odeon, în 3D. Subtitrat. Enjoy 😉
Categories: movies, video Tags:
 1. paulaionescu
  April 12th, 2010 at 07:32 | #1

  L-am vazut si eu. Acasa ce-i drept, dar pe televizor, nu pe calculator. 🙂 Cam multe batai pentru gustul meu.

  Dar mi-a placut foarte mult inceputul si finalul circular…pests versus pets. 🙂

 2. mOntecOre
  April 14th, 2010 at 19:56 | #2

  @paula ionescu: mi-a placut jocul de cuvinte
  @ave13: un film cum de multa vreme nu mai vazusem…si dragonul asemanator unui catel-genial, fazele cu el au fost geniale, cea in care este intrebat daca a prins-o pe fata si se uita sub coada-the best:)

  Am auzit pe cineva azi care si-a exprimat parerea cum ca ar fi fost o porcarie, ma intreb pe ce lume traim, ce cacat/pardon de expresie mai stim sa apreciem?

 3. Mike
  April 16th, 2010 at 14:22 | #3

  Oh, da, am sesizat faza cu pests vs pets. Smart 🙂

 4. Mike – Intr-o lume 3D
  October 3rd, 2010 at 22:51 | #4

  [..]chiar merită. Would be fun. Cred că primul film ce aș vrea să îl revăd ar fi How to train your dragon ;)[..]

 1. No trackbacks yet.