Home > cool, tv, video > Virtue and Moir

Virtue and Moir

February 27th, 2010 Leave a comment Go to comments

Vă spuneam că am urmărit probele de patinaj artistic de la Olimpiada de la Vancouver și că am trăit fiecare săritură cu intensitate pentru că, precum concurenții, îmi doream și eu să obțină puncte cât mai multe.

Minunat au patinat cu toții, fiecare pas făcut cu stil, fiecare mișcare cu gândul la aur. O pereche mi-a plăcut nespus din proba de Dans, și anume cea reprezentând Canada, formată din Tessa Virtue și Scott Moir. Copii înalți și frumoși, la 20 respectiv 22 de ani. Au început să patineze împreună de la vârste fragede (7 respectiv 9 ani) astfel că nu e de mirare că e o adevărată desfătare să îi privești cât de bine se unduiesc pe gheață formând o singură entitate. Se complementează așa de bine unul pe celălalt, simt fiecare notă muzicală și cuantifică la maximum fiece mișcare. Îmi plac la nebunie cum patinează!

Mai jos vă las cu programul din a doua seară (din trei) de concurs, cea de Dans Original (preferabil să vedeți în Full Screen și cu sonorul un pic mai tare). Uitați-vă la ei cum alunecă, uitați-vă la ea cum se joacă cu rochia aia roșie, uitați-vă la cât de bine sunt sincronizați, uitați-vă câtă siguranță și eleganță au în mișcări, uitați-vă cât de frumoși sunt! Ce părere aveți?

Categories: cool, tv, video Tags:
  1. miscellaneous11
    February 28th, 2010 at 18:51 | #1

    Eu i`am urmarit astazi in reluarea premierii J.O., si mi`au placut si mie, sunt, intr`adevar, speciali. Ce m`a surprins, insa, a fost aparitia coreencei care a si luat, de altfel, aurul la individual feminin. A primit cele mai mari note din istoria patinajului pe deplin merit – a avut o prezenta plina de gratie si farmec.

  1. No trackbacks yet.