Home > madonna, muzica, video > My song of the day

My song of the day

January 23rd, 2010 Leave a comment Go to comments

Azi noapte a avut loc un teledon pentru victimile cutremurului devastator din Haiti, Hope for Haiti. În timpul celor două ore de emisie (8-10pm US time, 3-5am ora României) artiști precum Bono și Jay Z, Sting, Shakira, Madonna, Crow, Urban si Kid Rock, Coldplay, Beyonce sau Mary J Blige au interpretat diverse cântece, iar celebrități precum Sigourney Weaver, Reese Winterspoon, Julia Roberts, McSteamy sau Steven Spielberg au răspuns telefoanelor primite de la cetățenii ce doreau să facă o donație.

Majoritatea cântecelor au fost preluări (probabil și datorită faptului că unii artiști nu au în repertoriul lor piese potrivite unor asemenea evenimente), iar fiecare artist a încercat să introducă în prestația sa cât mai multă durere și virtuozitate, rezultatul fiind de cele mai multe ori, în viziunea mea, mai mult decât penibil. Există totuși și alte metode de a transmite un mesaj, nu trebuie neapărat să te scremi pe scenă ca în durerile facerii….
Un colaj cu piesele cântate aici 🙂
Dintre puținii artiști care au ales să interpreteze o piesă din repertoriul propriu, și fără a încerca să introducă numele insulei în versuri (a se vedea ”Haiti I can see your halo”), Madonna a surprins cu o variantă simplă a piesei Like a prayer.

Cine vrea să revadă spectacolul poate căuta torrentul sau să urmărească MTV (atât la tv cât și online) care va retransmite Hope for Haiti în seara asta și mâine seară… sau, mai simplu, să caute pe youtube clipurile 🙂 Curios care v-a plăcut mai mult.

Categories: madonna, muzica, video Tags:
 1. January 24th, 2010 at 09:18 | #1

  Pe langa M., mie mi-a placut Shakira…

 2. Mike
  January 24th, 2010 at 09:39 | #2

  si mie 🙂 De fapt Like a Prayer si I'll Stand by You au fost singurele prestatii ce mi-au placut 🙂

 3. cosmin
  January 24th, 2010 at 20:27 | #3

  foarte buna vocea madonnei

 4. Ralu
  January 25th, 2010 at 14:01 | #4

  You're on my blog! by RSS
  Could you add me? I say pleaseee! 😀

 5. Catalin Stanoiu
  January 26th, 2010 at 18:44 | #5

  Eu sincer sa fiu am o alta versiune vis-a-vis de ce s-a intamplat in Haiti, am scris si la mine pe site. Pacat de cei nevinovati!

 1. No trackbacks yet.