Home > madonna, news > Sticky, Sweet and Rich

Sticky, Sweet and Rich

September 2nd, 2009 Leave a comment Go to comments


Turneul Sticky & Sweet al Madonnei, care a avut o oprire și la București pe 26 august, a ajuns la final, ultimul spectacol fiind susținut pe 2 septembrie la Tel Aviv.

85 de showuri în 32 de țări și 3,5 milioane de spectatori la turneul care devine Cel mai de Succes Turneu al unui artist solo, având încasări de 408 milioane de dolari. Madonna se autodepășește, întrucât precedentul turneu, Confessions Tour din 2006, a obținut același titlu, încasările înregistrând atunci 194 milioane de dolari.
Totuși, Sticky and Sweet Tour ocupă doar locul doi în topul turneelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile, întrucât Cel mai de Succes Turneu din toate Timpurile rămâne cel al veteranilor de la Rolling Stones, A Bigger Bang Tour având încasări de 558 milioane de dolari (turneul, desfășurat pe o perioadă de trei ani, a avut 147 de concerte)
“With ‘Sticky & Sweet’ Madonna has proven yet again that there is virtually no limit to what she can accomplish both creatively and commercially,” said Arthur Fogel, Live Nation’s Chairman of Global Music and CEO of Global Touring.
Din aceste 408 milioane de dolari, concertul din România a furnizat, conform datelor oficiale Billboard, 4,659,836 dolari (destul de mult față de țările vecine, dar și față de alte locații din Europa), bani obținuți din vânzarea tuturor celor 69.008 bilete puse în vânzare, cu prețuri între 34 și 265 de dolari.

Categories: madonna, news Tags:
  1. Anonymous
    September 5th, 2009 at 22:02 | #1

    Salutare.Am si eu un site de Bancuri si daca vrei sa faci un link exchange cu mine te rog sa vizitezi http://culmi.blogspot.com/2009/07/schimb-de-link-uri.html sau sa imi dai un add pe mess la id rfi_scan .Mersi frumos.O zi buna

  1. No trackbacks yet.