Home > movies, tv > Daune și interese (Damages)

Daune și interese (Damages)

September 24th, 2009 Leave a comment Go to comments


Articolul de azi începe cu o poză. Un poster văzut azi în oraș, din care aflam despre un serial ce vine din octombrie pe AXN, și care mi-a adus aminte cum stăteam astă vară cu sufletul la gură la fiecare episod văzut.

Tot cu o poză a început de fapt povestea și în vară. Intrigat de poza ce o avea un prieten ca avatar pe un forum, am ajuns să descopăr că imaginea ce înfățișa o blondă de vreo 50 de ani pe masa biroului ei, la oră târzie, nu era alta decât afișul serialului Damages. Încă din primele minute am rămas prins de poveste(a inițial complicată) și de personajele prea bine conturate. A lucra pentru Patty Hewes (Glenn Close, care de altfel a luat un premiu Emmy pentru rolul din serial) este o șansă ce apare doar o dată în viață, iar pentru Ellen (Rose Byrne), care primește jobul la terminarea facultății, înseamnă un pas înainte din punct de vedere profesional, dar și un pas involuntar și nesigur într-o lume în care nimic și nimeni nu este a fi crezut.
Patty, un șef al naibii de exigent, un avocat prea viclean, pe care cu siguranță ai dori-o să te reprezinte dacă ai avea nevoie….
Damages, la noi sub numele ”Daune și interese”, te prinde, te prinde bine și nu te mai lasă până la final. Deși acuma încep filmările la sezonul trei, AXN va difuza prima serie în fiecare marți seara, începând din 6 octombrie, câte doua episoade, începând cu ora 22. Un serial de nota zece la ora zece. Nu cumva să îl ratați!

Mai multe despre serial și orele de difuzare, aici.

Categories: movies, tv Tags:
  1. September 25th, 2009 at 10:41 | #1

    o data, mersi ca mi-au spus de el! Astept cu mare interes noul sezon. Pana atunci, insa, ma ocup cu Drop Dead Diva…

  2. Fustita Albastra
    October 2nd, 2009 at 17:46 | #2

    Fosrte tare serialul, nu cred ca un alt serial m-a tinut atat de conectata de laptop ca acesta. Fabulos, Glen Close are un Emy anul acesta pentru rol asa ca merita vazut. Multa intriga, interesea ascunse, fabulos, absolut fabulos. Abia astept sa apara si seria a 3a.

  1. No trackbacks yet.