Home > info, util > Târg de Carte Cluj 2009

Târg de Carte Cluj 2009


A venit Caravana Gaudeamus în Cluj, ditamai în Piaţa Unirii (Matei Corvin). Nah multe edituri s-au strâns acolo sub acelaşi acoperiş, toate cu un singur scop, să vândă cât mai mult.

Veţi găsi multe cărţi de la binecunoscutele edituri Polirom, Nemira, Humanitas … , veţi găsi cărţi de la Editura Didactică şi Pedagogică, de la Casa Cărţii de Ştiinţă sau de la Editura Casa Radio, cărţi cu care cei de la Universitatea de Vest sau cei de la UBB se prezintă, cărţi religioase, cărţi de artă, cărţi din colecţia Adevărul, însă şi cărţi în limba engleză: un stand impunător al celor de la Longman şi multe cărţi de specialitate medicală (Gray’s Anatomy, Netter, Merck, Harrison….). Sincer să fiu, la ultimele mi-a cam fost teamă să mă uit la preţ. 😀
Pe lângă multitudinea asta de cărţi mai puteţi cumpăra şi muzică (CD-uri de la Casa Radio sau cd-uri din colecţia Jurnalul Naţional) şi filme, concerte, documentare (dvd-uri din colecţia Jurnalul Naţional sau Adevărul; ţin minte că am văzut dvduri cu concerte Stefan Bănică Jr, Costel Busuioc, Anca Parghel, Semnal M).
Eu am lăsat azi cam 220 de lei la Târg, dar nu toate cărţile erau pentru mine (dar am avut ce căra până acasă, mai să îmi rup mâinile) 😛 M-am ales cu un dicţionar fain de la Longman, cu un mic tratat de chimie şi cu un cd. Dar am să mai dau o raită sâmbătă.
Reduceri sunt peste tot, de multe ori preţul afişat este preţul întreg, reducerea obţinându-se la casă. Aşa că daţi o raită pe la târg, sunt sigur că veţi găsi ceva fie pentru voi fie pentru un prieten. 😉 Şi nu uitaţi să participaţi la tombolă. 
Categories: info, util Tags:
 1. Lexa Verzes
  April 2nd, 2009 at 21:33 | #1

  Ma faci sa plang. Imi trebuie si mie niste carti in limba engleza, indeosebi seria “Harry Potter”, dar in afara de site-uri gen eBay, oferta e aproape de zero.

  Ia desconspira-te si spune ce carti ai cumparat (pentru propria-ti placere).

 2. Mike
  April 2nd, 2009 at 22:04 | #2

  Pai ia trenul si hai la CLuj, LExa! Desi cu bilete de tren and all ajungi mai scump decat daca le iei din librarie de acasa :p

  Ai linkuri catre cartile cumparate in articol. Dupa cum vezi Longmanul costa in mod real intre 60-70 lei. Am dat 29 de lei pe el. 😀 S-a trecut ca painea calda :p

  Ma mai duc sambata un pic sa vad pe ce as mai putea strica banii. 🙂

 3. Ionut Puiu
  April 3rd, 2009 at 08:14 | #3

  Sa iei te rog pentru mine un CD cu Stefan Banica Jr. E idolul meu…. NOT!

 4. Alexandra
  March 29th, 2010 at 14:45 | #4

  Daca vrei seria Harry Potter, in limba engleza dar si in limba germana le gasesti la librari http://www.colibris.ro. Au cele mai mici preturi, pentru majoritatea domeniilor.

 1. No trackbacks yet.