Home > tv, wtf > De la TV

De la TV

Circula cu viteza, cu carnetul suspendat, urmarit de politie, si intra cu masina in trei tineri, care, evident ajung la spital cu diverse rani si traumatisme. Concluzia rudelor tinerilor ajunsi in spital: “E vina politiei, ce treaba aveau ei sa il urmareasca pe ‘cela?” (n.r.: ‘cela nu oprise la un filtru al politiei).

Mi-a fost dat sa aud viitorul single al unor oameni care pana acuma au venit cu piese bune. S-au inspirat dintr-o piesa din folclorul rus. Daca pe aceleasi ritmuri auzeam pana acum “C’etait le temps des fleurs”, “Quelli eran giorni” sau “Those were the days”, acuma o sa auzim “I love to dance with you” 😐 My ears are bleedin’ -> here.

Cred ca Marele Voievod al Luminii e suparat pe cutremur. “Iete bre ca nu mai vorbesc astia de mine la teveu, hahalerele naibii!”.

Si daca tot de cutremur vorbim, in exclusivitate cei de la Realitatea si-au trimis azi elicopterul sa survoleze zona din Vrancea unde a avut loc cutremurul. Asa se facea ca la ora 12 am avut imagini in exclusivitate din elicopter. Mmmmm. Nu stiu ce credeau ca or sa vada acolo, era un peisaj normal cu dealuri, conifere, alea alea. Imi aduce aminte cand iarasi si-au trims elicopterul sa filmeze zona din Marea Neagra pe care ne bateam cu ucrainienii. Stiti ce au gasit acolo si au transmis in direct? Imagini cu apa :))
Categories: tv, wtf Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.