Home > cool, muzica, tv > Costel Busuioc a castigat!!!

Costel Busuioc a castigat!!!

In seara aceasta a avut loc in Spania finala concursului Hijos de Babel, unde a aparticipat Costel Busuioc. Cei de la Dulapiorul.com au facut live blogging al finalei, tinandu-ne la curent cu evolutia concurentilor si cu situatia punctajului in cursul serii.


Costel interpretand Nessun Dorma

In urma concursului Costel s-a clasat printre primii trei. Dupa concursul simplu a urmat un duel intre primii trei pentru a desemna un castigator. Au contat atat punctele juriului cat si parerea publicului (sms). Se pare ca juriul nu a mai fost asa de impresionat, acordandu-i doar 9 puncte pentru aria din Traviata si 8 puncte pentru Nessun Dorma (sincer mi se pare ca in celelalte editii a cantat mai bine…. poate din cauza emotiilor), insa publicul i-a acordat 10 puncte, ceea ce l-a propulsat pe primul loc in clasament, Costel castigand concursul.
Marele premiu inseamna un contract semnat cu casa de discuri Sony, asa ca ii vom mai auzi vocea 😉 Iar Ministrul roman al Culturii i-a oferit o bursa de studii de canto in Romania pe trei ani.

Cine este Costel? Un om din satul Ghilad cu o voce impresionanta. E drept, a facut un an de canto in Romania, insa lipsa banilor l-a facut sa plece in Spania unde a muncit pe santier ca zidar, timp de doi ani, pana cand un coleg de munca l-a auzit cantand si l-a inscris la concursul “Hijos de Babel” (Fii lui Babel).

Romantica a transmis in direct concursul, iar Realitatea Tv a transmis in direct doar cele doua arii interpretate de Costel. Puteti gasi inregistrari pe site-ul Realitatea.

Poze preluate de pe dulapiorul.com .

Categories: cool, muzica, tv Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.