Home > cool, tv > Ucenicul vedeta

Ucenicul vedeta

January 30th, 2008 Leave a comment Go to comments

Incepand din 3 ianuarie se difuzeaza sezonul 7 din “The Apprentice”. S-a pornit cu doua echipe: 7 barbati vs 7 femei. Oooh, dar nu e vorba de oameni simpli, ci de celebritati, aduse tocmai pentru a da un aer proaspat (si un rating mai mare) celebrului serial. Toti banii ce se castiga de-a lungul taskurilor sunt donati la diferite fundatii.

Echipa femeilor, “Empresario”, consta din: Marilu Hener, Tiffany Fallon, Nadia Comaneci, Omarosa, Jennie Finch, Nely Galán si Carol Alt. Dupa cum vedeti o echipa in care avem o actrita, un Playboy playmate, o gimnasta, o vedeta reality-tv, o atleta, o producatoare tv si un fost fotomodel.

Echipa barbatilor, “Hydra”, e formata din Trace Adkins, Stephen Baldwin, Lennox Lewis, Piers Morgan, Tito Ortiz, Vincent Pastore si Gene Simmons, adica dintr-un cantaret country, un actor, un boxer, un prezentator tv, un luptator, un actor si un solist al unei formatii rock.

Pretty cool teams, huh?

Deja au fost difuzate 4 episoade. Au fost concediati patru oameni. Nu am sa spun ca nu erau buni de nimic. Fiecare a facut ce a stiut mai bine, a lucrat cot la cot cu ceilalti pentru a isi duce echipa spre victorie. Insa din pacate nu se potrivesc in lumea lui Trump sau pur si simplu au avut in sala de consiliu concurenti mai puternici decat ei.

Proiectele au fost diferite de la un episod la altul. In primul episod fiecare echipa a trebuit sa vanda cati mai multi hot-dogs la un stand in NY. In al doilea episod a trebuit facut un spot publicitar pentru un centru unde se puteau adopta animale fara stapan, iar in al treilea episod sarcina a fost de a crea un stand pentru a promova noile imprimante super economicoase de la Kodak. Episodul al patrulea revine la conceptul de vanzari, de data asta fiind vorba de ceva mai putin unsuros, si anume bilete la spectacole pe Broadway.

Nu vreau sa va spun cine a fost concediat sau cine a vandut cel mai mult. E prea devreme si nu vreau sa va spoil the pleasure of watching. Probabil la final, peste doua trei luni am sa dau in vileag care sunt cei doi finalisti. Si apropo de cei doi finalisti. In acest sezon premiul cel mare nu este un post de director intr-una din companiile domnului Trump, ci este suma de 5000.000 de dolari (sper ca nu ma inseala memoria) care vor fi donati fundatiei pentru care a luptat cel ce a castigat.

Sa nu credeti ca fiind vedete totul e usor. Nu, le este si lor greu (pentru ca sunt obisnuiti sa aiba asistenti cu ei tot timpul), si se zbat sa faca o treaba cat mai buna. Si exista si in randul lor tensiuni, nervi si tot tacamul. Chiar in reclama pentru urmatorul episod (ep05) suntem avertizati ca va urma o cearta de proportii intre vedetele inscrise in concurs. Can’t wait to see. :))

PS: In poza de mai sus, Nadia este prima persoana din dreapta, asezata in scaunul alb.

The Celebrity Apprentice.

Categories: cool, tv Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.